Over mij

Graag wil ik mezelf aan u voorstellen. Mijn naam is Carole Roks (1966) en ik woon sinds mijn geboorte in ons mooie dorp Dieren samen met mijn man en inmiddels uitwonende zoon.

Na verschillende dienstverlenende werkzaamheden, waaronder stervensbegeleiding, groeide steeds meer de wens om de uitvaartwereld binnen te treden. Een aantal jaar geleden kreeg ik de kans om als uitvaartbegeleidster aan de slag te gaan bij een grote onderneming. En van daaruit heb ik de stap gezet om Mae Uitvaart te starten. Werken vanuit je hart..

֎ Mae staat voor: Maatwerk – Aandacht – Eerlijk

Mae uitvaart zorg is een kleinschalige uitvaartonderneming waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Vanaf de melding van overlijden tot en met het nagesprek ben ik uw persoonlijk aanspreekpunt.

Uiteraard sta ik ook voor rust en tijd om samen met u te zorgen voor een passend afscheid. Het kan maar één keer, is onomkeerbaar en moet gewoon precies zo zijn, zoals u het wenst. Ik ben er tenslotte van overtuigd dat een mooi afscheid helpt bij een verdere verwerking van het verlies.

Dementievriendelijke uitvaartbegeleidster

Als dementievriendelijke uitvaartbegeleidster heb ik extra aandacht voor nabestaanden met dementie die een geliefd familielid moeten missen. Het is belangrijk om ook aandacht voor deze kwetsbare nabestaanden te hebben. Meer lezen over dit onderwerp kan onder het kopje Dementie vriendelijk.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismaking gesprek.

Naast gediplomeerd uitvaartbegeleidster ben ik ook gecertificeerd dementievriendelijke uitvaartbegeleidster .

“Als iets liefs je verlaat, blijft nog altijd de liefde”

×

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit
Instellingen