Wat kost een uitvaart

Elke uitvaart is uniek en persoonlijk van aard. De kosten van een uitvaart hangen daarbij sterk af van uw eigen wensen. Kiest u voor een crematie of begrafenis, wilt u wel of geen kennisgeving in de krant plaatsen, komen er veel mensen naar de uitvaart of vindt deze in besloten kring plaats? En zo zijn er nog andere factoren die de uiteindelijke kosten gaan bepalen. Voor ieder budget kan een warme, persoonlijke, passende begeleiding en uitvaart worden verzorgd. Ik vind het belangrijk om duidelijk te zijn over de uitvaartkosten. Samen kijken wij naar uw wensen en mogelijkheden. Altijd probeer ik de kosten zoveel mogelijk met u af te stemmen. Ook met een beperkt budget is een persoonlijke uitvaart mogelijk. Vraag hier gerust naar.

Gemiddeld liggen de totale kosten voor een uitvaart tussen de  € 4.000 en € 9.000 euro.

Ik informeer u altijd over de kosten die aan uw keuzen verbonden zijn. Zodra de eerste keuzen zijn gemaakt, ontvangt u van mij een gespecificeerde prijsopgave.

Verzekering

Het is goed te weten dat u vrij bent om uw eigen uitvaartverzorger te kiezen, u bent namelijk niet gebonden aan de uitvaartondernemer die uw verzekeraar u toewijst

Het is een misverstand te denken, dat u door de verzekering die u misschien bij één van hen heeft afgesloten, vastzit aan één bepaalde uitvaartondernemer. Graag wil ik er voor een ieder zijn.  Mae Uitvaart kan altijd de uitvaart verzorgen, ongeacht of u verzekerd bent of waar u verzekerd bent.

Wilt u weten wat een uitvaart op basis van uw wensen kost?

Neem dan contact met Mae Uitvaart op voor een vrijblijvende kostenindicatie.

 

×

Cookies

Bewerk uw toestemmingsinstellingen of bekijk het privacybeleid.

Privacybeleid | Sluit
Instellingen